Desiré Delano Bouterse is met Ingrid Bouterse - Waldring. 2 d · Brada nanga sisa, Ik dank u allen voor de steun in de afgelopen 41 jaar tijdens het proces. Voor deze steun zijn mijn gezin en ik u enorm dankbaar. 🙏 Ook een speciale dank aan de NDP Nationale Democratische Partij. Laten wij gezamelijk, indachtig het geloof in gerechtigheid het hoofd koel houden en ons voorbereiden op de afronding van dit proces. Lobi,

‘Hoe kan het recht zegevieren als documenten in Nederland tot 2060 geheim zijn’

Ndp

President Desi Bouterse bij aankomst bij het Hof van Justitie in Suriname.

Het hooggerechtshof dat woensdag een definitief oordeel over oud-president Desi Bouterse velt.

foto

 
 
 

VRIJ 8 DEC 2023|| RICARDO PANKA: BOUTERSE PRAAT TOT HET VOLK OP 16 DEC 2023 LIM FM SU

bouta

www.surinamepolitics.nl

IN POLITICS NOTHING HAPPENS BY ACCIDENT. IF IT HAPPENS, YOU CAN BET IT WAS PLANNED THAT WAY( FRANKLIN D. ROOSEVELT)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

foto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TERRORISME: AANSLAG GERECHTS GEBOUW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hugo Essed, raadsman van de nabestaanden, kijkt naar de ruimte waarin een groot deel van de slachtoffers van 8 december 1982 gevangen werd gehouden. (Foto's: Ranu Abhelakh)

Essed: 'Bouterse liegt over 8-december'

Bouterse kon op concrete confronterende vragen niet antwoorden

Kan een afbeelding zijn van 7 mensen en de tekst 'Bence van 16 5 5nogin nog leven'

desi bouterse (77) – 20 jaar
bennie brondenstein (66) – 15 jaar
ernst gefferey (81) – 15 jaar
steven dendoe (67) – 10 jaar
john hardjoprajitno (80)

Overige strafeisen:
iwan dijksteel (70) – 15 jaar ( is in hoger beroep)
luciën lewis (70) – 10 jaar
kenneth kempes (69) – 10 jaar

foto

In Suriname hebben wij te maken met  schending van mensenrechten door de veroordeelde verdachte president die een gerechtelijk vonnis bij verstek te horen kreeg toen hij op staatsbezoek in China was van 27 november tot 29 november en als een dief in de nacht onverrichterzake terug vloog zonder staatsbanquet en protocol van uitgeleide door de Chinese President Xi Jingping. Een juridisch proces dus omdat het simpelweg om moorden gaat en geen politiek proces dus. In de Verenigde Staten ligt de Amerikaanse president eveneens onder vuur, maar hier is sprake van een puur politiek proces. Een vergelijking met het  democratische politieke systeem  waar een president in de VS wel tussentijds kan worden afgezet middels een impeachement procedure terwijl die mogelijkheid in Suriname ontbreekt, is een goede eyopener om onze grondwet aan te passen. Wij zitten nu als volk met de gebakken peren van een man die zich achter het president schap is gaan verschuilen.