Sëmbë Da Sëmbë. 

(WEES EEN MENS VOOR JE MEDE MENS)

 

Over deze website

Surinaamse ontwikkelingen helder proberen te ontrafelen is mijn passie. Tegen het licht houden van de wereldpolitiek en economie.  Afzetten tegen omstandigheden elders in de wereld om vervolgens de geschiedenis te begrijpen. Want Suriname is deel van de wereldorde.

Ik schrijf expliciet politiek analytische artikelen over mijn geboorteland. Mijn uiteindelijk doel is een nationale visie en theorie te ontwikkelen waarlangs wij als volk een nationaal doel kunnen nastreven. Dit doel probeer ik  te bereiken.  door ver over de eigen schutting heen te kijken richting de internationale gemeenschap.  Verbanden te leggen tussen de oorzaak van armoede, de onvolwassen rechtsstaat en democratie, de fragiele economie, de alles bepalende partijpolitiek, de geopolitiek en de geschiedenis van patronage, waar Suriname steeds weer bijna aan ten onder gaat. 

Reacties op mijn artikelen zijn mogelijk, zie onderstaande link.

neem contact op