DE VERDEELDHEID IN ONS GEDRAG EN DENKEN IS DE OORZAAK VAN AL ONZE ELLENDE.

Auteur: Angela Fernald.

Fundamenten van de democratie zijn kapot geslagen, letterlijk weggeschoten door de couppleger Desi Bouterse, de handlanger van het buitenlands onderdrukkingssysteem. De gestructureerde staatsorde is tegen elkaar opgezet, waarbij de uitvoerende macht en de wetgevende macht op oorlogspad gingen met de rechterlijke macht. Systemen zijn opgezet om ons volk mentaal te vergiftigen met een zogenaamde revolutie en een zogenaamd socialisme. Begrippen uit de onderdrukkings ideologie vlogen ons volk om de oren: Dekolonisatie, alfabetisatie, destabilisatie, organisatie, mobilisatie, volksmilitie, leider van de revolutie en later volkspresident. 

En nog zien wij na de verkiezingen van 25 mei 2020 Desi Bouterse voortgaan met de verdeeldheid van ons volk. Maar dit keer op een vernietigende wijze nu de rascisme kaart op tafel is gelegd en de NDP zware invloed probeert uit te oefenen op de ABOP leider. De Marron wordt letterlijk opgehitst door de NDP leider en zijn Boutisten om in verzet te komen tegen de regering onder leiding van president Santhoki. 

Desi Bouterse claimt de “bromtji-djary”, maar precies het tegenovergestelde is waar. Precies zoals hij ons volk heeft doen willen geloven dat hij onze bevrijder is, terwijl in werkelijkheid Desi Bouterse de grofste en grootste rover van staatseigendommen is geweest die onze geschiedenis ooit gekend heeft. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *