ONZE BEVRIJDINGSSTRIJD OP WEG NAAR ONZE VRIJHEID IS GEEN SCHAAKSPEL.

 

Het is de plicht van elke Surinamer te leren begrijpen waar het grote doel om gaat. Alle neuzen dus in een richting, want de NDP zal er alles aan doen om haar belangen te beschermen, belangen die niet de belangen van ons volk zijn. Hetzelfde geldt voor de haviken binnen de coalitie met dezelfde belangen als de NDP. De haviken hebben geen enkel respect voor het volk als het gaat om hun eigen belangen en dat van hun familie en vrienden. Daarom plegen zij met zoveel gemak verraad aan het volk. Beerput of geen beerput open, het mag gezegd worden dat de huidige President de beste credits en netwerken heeft, nationaal en internationaal, dan welke voorgaande president dan ook om Suriname uit de ellende te kunnen halen. Waarom dan het wiel opnieuw gaan uitvinden met wisseling van de wacht in 2025. De juiste en beste strategie is om de huidige president te schragen, de gelederen te sluiten, de grote ego’s over boord te gooien en het ergste virus dat ons land bedreigt te verslaan. Dat is onze opdracht. Op deze manier kan onze president zich dan gaan ontwikkelen als een sterke leider. Wij, het volk moeten hem dragen, dat is voorwaarde voor sterk leiderschap. Suriname heeft meer dan ooit sterk leiderschap nodig. We moeten niet naiëf zijn en het kind met het badwater weggooien. Het is van eminent belang om te blijven kijken op ons eigen schaakbord en kritisch te zijn. Het zal fataal zijn voor onze bevrijdingsstrijd op weg naar onze vrijheid  als wij ons steeds laten afleiden door te gaan kijken op het schaakbord van de NDP, een schaakbord vol foefjes en trucjes, intriges, toneelspelletjes en scenario’s. Ons volk heeft nu de leiding en niet meer de NDP, dus is het zaak op ons eigen schaakbord van analytisch denken met wetenschappelijke inzichten te blijven kijken en ons land zo uit de ellende van diefstal, anarchie, moreel verval, domheid en patronage te slepen.

 
Je nam het me kwalijk toen ik zei dat de activisten een demonstratie moeten houden PRO regering en tegelijkertijd ook TEGEN alles wat niet goed is.
Het moest wat mij betreft een steunbetuiging zijn aan de goeden in de regering, maar tegelijkertijd een waarschuwing voor de negatieve krachten binnen en buiten de regering.
Het moest een signaal afgeven dat het volk achter ze staat als ze het goede doen, maar ook dat het volk nog steeds wakker is en ook bereid is om deze regering aan de schandpaal te nagelen als het nodig is.
Dit is geen verwijtende post, maar ik zag dit al aankomen.
Ronnie is nog nooit voorspelbaar of betrouwbaar geweest. HIJ GAAT HET OOK NIET WORDEN.
“WAAK VOOR DE VRIJHEID”, schreef mr. Biswamitre. Je moet niet denken dat de oorlog is afgelopen nadat de kruitdampen zijn opgetrokken.
Dit is de tijd waarin de vijand zijn nieuwe strategie bepaalt en speldenprikken geeft, maar het is ook de tijd waarin resten van het vijandelijke leger op zoek gaan naar onderdak om door te kunnen gaan met waarmee ze bezig waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *