NDP ROVERSMENTALITEIT VAN FRAUDEREN; HUN VERKIEZINGSSCHANDAAL

Afleidingsmanoeuvres aan de lopende band, de NDP is alleen maar onder de belt aan het slaan en hiermee de samenleving verder aan het vergiftigen, terwijl ondertussen alles in stelling is gebracht door de machthebbers en er wordt op hoog niveau gespeeld met behulp van de Surinaamse Politiebond. Ronnie Brunswijk heeft echter politie inspecteur  Revelino Eijk ontmaskert.  “Brunswijk heeft op een persconferentie eerder donderdag meegedeeld dat er geen afdoend antwoord is gekomen van Nerkust op de vraag: “wat doen die dozen met pv’s hier?” VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft opgemerkt dat zelfs de politie als instrument wordt ingezet om foute handelingen te plegen.” En direct de volgende dag vond de politiebond het nodig een persconferentie te geven en zogenaamd op de minister van justitie en Politie te schieten om daarna het spel op te voeren dat tijdens de persconferentie de Korpschef Prade die door de minister van Justitie en politie niet was gekend plotseling komt aanwandelen en geen vragen wil beantwoorden omdat naar zeggen van de politiebond de korpschef aanwezig was om zijn manschappen een hart onder de riem te steken. Wanneer de heren en dames van het gezag worden betrapt, komen ze direct met een verhaal dat de waarheid zwaar geweld aan doet. De politieinspecteur had beter moeten weten en onder het toeziend oog van een vertegenwoordiger van het OKB de handeling moeten verrichten. Ondeskundigheid, onwetendheid en onprofessionalisme maakt deze verkieingen bewust of onbewust zo enorm rommelig. En dan komt diezelfde President die de baas van de organisatoren is om een landelijke hertelling vragen. Belacherlijker kan het niet. Een voorzitter van een Hoofdstembureau van Para weet ook niet beter en laat weliswaar onder politiebegeleiding ook de afgewerkte stembussen naar CBB/Binnenlandse zaken vervoeren om pas daarna, wanneer de kisten op CBB zijn aangekomen, de OKB op de hoogte te stellen van deze grove fout. Onvoorstelbaar wat er allemaal aan ondeskundigheid en fraudegevoeligheid en corruptie faciliternde handelinge plaats vinden met inderdaad de medewerking van de Politie. Of de politie meewerkt of bewust wordt misbruikt moet onderzocht worden. De posities die de POLITIEBOND heeft ingenomen op het terrein van de NIS/HOOFDSTEMBUREAU van Paramaribo zijn hoogst merkwaardig! “Collega Sergio Gentle deelt mee dat anders dan de politieke waarnemers beweren, Walter Bouterse niet aanwezig was op het terrein. Gentle deelt mee dat hij de controles buiten het gebouw deed en Bouterse nooit gezien heeft. 

Waarom de Politiebond die zwaar rascistisch is zo inzetten in een race waarvan van te voren al door het IDOS voorspeld is hoe de race zal aflopen. De leden van de Politiebond zijn met hun gedrag en hun uitspraken tegen de PG zwaar in discrediet geraakt, het rascisme droop ervan af. En juist deze groep is zo zwaar ingezet maar gelukkig betrapt. Vandaar dat de minister van Justitie en Politie is opgetreden tegen Revelino Eijk, die gast is gewoon misbruikt en daarna gedumpt toen het de regering niet goed meer uit kwam. De wonden worden nu schoongelikt met een persconferentie van de collega officieren van revelino Eijk.

De heersende elite o.l..v. de President is zelfs in staat gewoon de zaken op zijn kop te zetten en de realiteit om te draaien, dat niet zij fraudern maar juist de oppositie, dat niet zij chaos schoppen maar juist de oppositie, dat niet zij de verkiezingen hebben verloren maar de oppositie die zal merken dat de uitslagen van de nog te tellen stembussen de coalitie meer zetels zal opleveren. die President zinspeelt hier constant op dat de NDP naar 18 zetels zal gaan en dat daarom de oppositie paniekerig wordt.

BEINVLOEDING DOOR DE PRESIDENT.

De OAS had volkomen gelijk. de President is sentimenten aan het bespelen uit hoofde van zijn functie, wat totaal ontoelaatbaar is. GEEN ENKEL HOOFDSTEMBUREAU HEEFT TOT NU TOE CALAMITEITEN GEMELD VOOR EVENTUELE HERTELLING, dus de President forceert gewoon iets en spreekt voor zijn beurt. Ook de NDP zelf is via de media de samenleving en de hoofdstembureau’s aan het beinvloeden door de stem van de President gewicht te geven terwijl dat totaal buiten de wet en de orde is.

President Bouterse: “De druiven worden zuur”

President Bouterse wil hertelling van de stemmen. Beeld: NII

President Desi Bouterse heeft gisteren via het NII laten weten dat er protest zal worden aangetekend en een hertelling aangevraagd zal worden. Hij stelt voor dat van elk stembureau de hertelling via de televisie voor de ogen van het volk geschiedt. Hij merkt op dat men eerst in een hoerastemming verkeerde, maar dat de druiven zuur worden naarmate het einde nadert. Indien er onregelmatigheden zijn, dan moeten die volgens de president weggewerkt worden.

Hij zegt dat het het goed recht van partijen is om gesprekken te voeren voor een regeerformatie. Als voorzitter van de grootste regeringspartij zegt president Bouterse verder de verkiezingsnederlaag niet verwacht te hebben. “Maar de eindgame moeten we afwachten en daar is men waarschijnlijk huiverig voor.”

De president drukt de samenleving op het hart niet in beroering te raken en zegt dat er voorhands niets aan de hand is. “De zaak is inderdaad spannend, maar we moeten sportief blijven”, adviseert hij.

Het staatshoofd merkt op dat naarmate zijn regerende partij dichterbij de 18 zetels gaat er allerlei scenario’s worden afgedraaid en die in de schoenen van de regering worden geschoven. Hij herhaalt dat wanneer het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) de cijfers bindend heeft verklaard en wie dan ook de verkiezingen wint, de regering de eerste is die het hoofd zal buigen voor de wil van het volk en overgaat tot de orde van de dag.

https://www.srherald.com/suriname/2020/05/29/president-bouterse-de-druiven-worden-zuur/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *