DL 43: DE CHAN MOET WEG AWARI DOMRI’S EN SABI SO’S OF WEL HET POLITIEKE SCENARIO OM DE PRESIDENT TEN VAL TE BRENGEN. EBS LANDELIJKE STAKING ONTSLAG MARCIANO HELLING

Tsang niet blij met gedrag enkele vakbondsleiders

Het moment van acties aankondigen komt veel te laat, terwijl ze wisten wat eraan zat te komen. Hij scheert niet elke vakbondsleider over één kam, maar had meer strijd verwacht.

OBS gaat niet in actie

De Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (OBS) is niet van plan om in actie te gaan, maar wil juist in dialoog treden met minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC).

Kan een afbeelding zijn van auto, jeep en de tekst 'Marciano Hellings VERKLARING: Ik, dhr. HELLINGS, Marciano Paul, gebruiker van Facebook account "Marciano Hellings heb 2024 berichten geplaatst Facebook, respectievelijk reactie een foto dienstvoertuigen van directieleden van N Energiebedrijven Suriname EBS de garage van NV EBS reactie een GFC News artikel, welke berichten beledigend zijn jegens EBS haar leiding, name directieleden dhr. Leo Brunswijk dhr. Marcel kenneth Eindhoven. De mededelingen gedaan voormelde berichten zijn ongegrond. Hierbij bied mijn verontschuldigingen aan aan EBS haar directieleden dhr. Brunswijk dhr. M.K. Eindhoven rectificeer de voornoemde door gedane mededelingen, althans neem die terug."; Leuk Opmerking plaatsen Delen Marciano 20 March, 15:33 PO-00-81 PG-26-95'

13 MEI 2024: De Nigeriaanse koning heeft onder begeleiding van Surinames ambassadeur in België, Gilbert van Lierop, op maandag 13 mei 2024 op het Kabinet van de VP zijn opwachting gemaakt bij de regeringsfunctionaris. Bij deze gelegenheid waren ook de ministers van coalitiepartij ABOP aanwezig. Koning Chinyere werd vergezeld door Chief Sunny Ofehe. De Nigeriaanse koning zegt alles over Suriname op de voet te volgen. Zo is hij op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van olie en gas.

Kan een afbeelding zijn van 9 mensen en podium

Kan een afbeelding zijn van 9 mensen, podium en tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

marciano hellings EBS

11 mei 2024: Marciano Hellings trekt zijn beschuldigingen tegen de EBS- toppers Leo Brunswijk en Marcel Eindhoven in. Deze berichten waren respectievelijk reacties op een foto van dienstvoertuigen van directieleden van NV. Energiebedrijven Suriname (NV EBS) in de garage van NV EBS, en op een artikel van GFC Nieuws.

EBS VAKBONDSLEIDER MARCIANO HELLINGS ONTSLAGEN