JOEL MARTINUS (BORDO ) BEVESTIGD NIEUWE VRIENDSCHAP MET VOORMALIG PRESIDENT DESI BOUTERSE!!!

Veel Surinamers zijn in shock , dit vanwege het feit dat hun favoriete showman Joel Marinus beter bekend als Bordo een nieuwe vriendschap met de NDP voorzitter tevens voormalig president Desi Delano Bouterse blijkt te hebben.

Desi Bouterse en Bordo

Bordo verbaasde vriend en vijand op de verjaardag van Desi Bouterse. toen hij een foto van de NDP voorzitter op zijn social media account plaatste en de voormalige president feliciteerde en hem zijn nieuwe vriend en grote mati noemde.

Het is vooralsnog onduidelijk hoe lang de twee al vrienden zijn en wat er zich achter de schermen afspeelt, maar één ding is zeker, dit is een klap in het gezicht van Abop voorzitter tevens Vicepresident Ronnie Brunswijk en President Chan Santokhi want deze drie waren wel dikke vrienden en Bordo gaf elk een gouden medaille tijdens de inauguratie. Het is nu de vraag of hij zijn nieuwe Mati Bouterse ook een gouden medaille zal geven.

Zoals ik altijd zeg, politiek no abi mati , het heeft geen vrienden. Gaat Bordo nu naar de NDP overstappen of is hij de tussenpersoon van Bouterse en Ronnie Brunswijk die blijkbaar ook ambities heeft om de eerste Marron president te worden??? Wordt hij de nieuwe Misiekaba??? Gaan we die trein naar Onverwacht ooit krijgen??? Gaan we inplaats van Dubai nu Euro Bordeaux kondre worden ?? Only time will tell. Het schaakbordspel is in volle gang , de mensen beginnen hun ware kleur te tonen !!!

Wat is Surinaams politiek toch spannend !!!