DE ABOP HELICOPTER BOYS. MACHTSVERTOON, HISTORISCHE KORTZICHTIGHEID EN DORPS DENKEN.

Auteur: Angela Fernald

De lichaamstaal is het signaal dat het binnenland en de ABOP zich een speciale plaats en positie toeeigenen. En President Santhoki wordt hiervan op een directe en doordringende manier mee geconfronteerd. De aandacht wordt steeds opgeeist door Ronnie Brunswijk die denkt dat een mens de geschiedenis ingaat door prentjes en posities te verzamelen. Geschiedenis wordt geschreven met nationale daden. Brunswijk heeft bewezen dat hij persoonlijke daden voorop stelt door zijn persoonlijke belangen in het binnenland.

Ondernemers binnenland doneren goederen aan assembleevoorzitter

Binnenlandse ondernemers bij de overhandiging van werkattributen aan DNA-voorzitter Marinus Bee. Foto: DNA

Ondernemers uit het binnenland hebben werkattributen gedoneerd aan de voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) Marinus Bee. Hoewel de voorzitter blij is met het gebaar van de ondernemers benadrukte hij dat DNA niet hetzelfde probleem heeft als bepaalde departementen, waarbij er geen werkattributen zijn aangetroffen. Hij heeft daarom zijn complimenten hierover uitgesproken aan voormalig parlementsvoorzitter Jenny Simons.

De ondernemers Waldi Aloeboetoe van Jurterlinta Ahad NV en Paul Abiteng van Suriwood Masters NV hebben op 27 juli honderd handsanitizers en duizenden mondkapjes geschonken aan het hoogste orgaan van staat. De schenking bestaat ook uit een grote printer van het merk Canon en twee laptops.

https://www.srherald.com/suriname/2020/07/29/ondernemers-binnenland-doneren-goederen-aan-assembleevoorzitter/

 

Huwelijksceremonie presidentieel paar gaande

foto

  De huwelijksceremonie is op dit moment gaande in de woning van het paar te Lelydorp.  
19 Jul, 19:08

De huwelijksceremonie van president Chan Santokhi en Mellisa Seenacherry is nu gaande in de woning van het paar te Lelydorp. In kleine kring vindt de huwelijksvoltrekking plaats volgens de Hindoe-rituelen. Vicepresident Ronnie Brunswijk is ook van de partij. Hij is met de helikopter geland op het voetbalveld van Lelydorp. 
Santokhi en zijn partner die jarenlang samenwonen, hebben nu besloten om in het huwelijk te treden. Mellisa Seenacherry zal haar advocatenpraktijk combineren met ondersteuning van de president in vooral het sociale werk.https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/59720 

VIDEO: Bordo brengt bezoek aan Nickerie met helikopter

Het was het gesprek van afgelopen zaterdag in Nickerie. Joël Martinus meer bekend als Bordo, heeft dit weekend per helikopter een bezoek gebracht aan Nickerie. De ondervoorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij in Suriname (ABOP) vertelde dat het ging om een privé bezoek aan Nickerie.

Het was een bezoek om te chillen vertelde Bordo aan Action Nieuws. Hij was er niet om politiek te bedrijven, maar nam een weekend-fatu met wat vrienden in het rijstdistrict. In het filmpje hierboven legt Bordo uit wat het doel van het bezoek was.

Ook ging hij in op de huidige politieke ontwikkelingen in het land, waarbij zijn partij ABOP een belangrijke rol vervulthttps://www.waterkant.net/suriname/2020/07/19/video-bordo-brengt-bezoek-aan-nickerie-met-helikopter/?fbclid=IwAR0-rfNToqyRJKVfe7y6h0ubL_WwFKNgSdDESjAjHfKkELd_2tFuLCUNNPA

19 juli 2020

FACEBOOK : Suriname zegt NOOIT meer PAARS

VIDEO: Bordo brengt bezoek aan Nickerie met helikopter - Waterkant

19 juli 2020

 BRUNSWIJK KUN JE JE ONDERVOORZITTER TOT ORDE ROEPEN? DEZE MAN VEROORZAAKT ALLEEN SCHADE AAN PROCESSEN DIE DE NIEUWE COALITIE OP GANG PROBEERT TE BRENGEN IN DEZE CRISISPERIODE….HIJ GAAT MET HELICOPTER NAAR NICKERIE…FU DU SANG??? EEN BEETJE STOERDOENERIJ OM OP TE VALLEN? HIJ MAAKT JULLIE PARTIJ ALLEEN BELACHELIJK!!!IN DEZE CRISISPERIODE PROBEERT IEDERE BURGER DE EINDJES AAN ELKAAR VAST TE KNOPEN…EN DEZE CLOWN PROBEERT DE ZWARTE TRUMP UIT TE HANGEN…… Meer weergevenWATERKANT.NETVIDEO: Bordo brengt bezoek aan Nickerie met helikopter – Waterkant

‘Bordo’ schenkt gouden medaille aan president en vp

17 Jul, 2020, 02:48

foto

  Joel ‘Bordo’ Martinus in zijn prinsengewaad tussen president Chan Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk in. Zij hebben elk een gouden medaille van de politicus gekregen.  

 

https://www.youtube.com/embed/N1rmRrPwDvg?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0

President Chan Santokhi en vicepresident (vp) Ronnie moeten ervoor zorgen dat Suriname net zo gaat schijnen als de medaille van 100 gram goud die zij elk ontvangen hebben van ABOP-ondervoorzitter Joël ‘Bordo’ Martinus. De gulle gever zegt in gesprek aan Starnieuws dat hij trots is op de twee regeringsfunctionarissen en daarom besloten heeft hen een cadeau te geven. 
“Ik weet zeker dat de twee leiders Suriname vooruit gaan brengen”, merkt Martinus op. “A gowtu fu a kondre kan tyari moro ontwikkeling,” stelt de politicus. Hij vindt dat Suriname een eigen goudmijn kan neerzetten om meer te halen uit de natuurlijke hulpbronnen. “Na wan boskopu gi den tu leiders,” laat ‘Bordo’ optekenen. 
De ABOP-ondervoorzitter zegt dat hij iets tastbaar wilde geven aan de twee leiders, omdat zij historie hebben geschreven. Beiden hebben hard gewerkt om te komen waar ze vandaag zijn. “Ik wil dat ze succes hebben en met de medaille toon ik aan dat ik geloof heb in Ronnie Brunswijk en Chan Santokhi. Zij zullen samen ervoor zorgen dat mensen het beter zullen hebben. 
Wat de waarde van de kostbare medaille is, wilde ‘Bordo’ niet kwijt. Het gaat bij hem om de betekenis erachter. Het goud is van eigen bodem. Santokhi zei dat het cadeau een teken is van dat er een gouden toekomst weggelegd is voor Suriname. Samen zal dat worden bereikt. Met het goud zal beleid gemaakt worden voor elke Surinamer, merkte de president op. https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/5966

  •  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *