NEP-SOCIALISTEN, BOUTISME & DE WITTE MAN IN KORTE-BROEK-SYNDROOM

 

Bovenstaande foto van Bouterse is gepost door Amzad Abdoel (NDP DNA-fractie voorzitter)

Bouterse stelt een herstelling voor via de televisie zodat iedereen kan zien of er fraude is gepleegd. Dat lijkt me een prima voorstel. De oppositie kan daar niet tegen zijn want zij kwamen steeds met het argument dat er fraude is geweest. Mijn oproep om zich neer te leggen bij de uitslag zoals die is geweest met bijna alle stemmen gesteld wil ik dus wijzigen in een oproep om de hertelling inderdaad voor de televisie te doen van ieder stembureau zodat alle aantijgingen over fraude door iedereen gecontroleerd kan worden. Wie kan daar tegen zijn en met welk argument?
Het is nu dringend noodzakelijk dat Bouterse met een verklaring uitkomt en zijn verlies accepteert en zo rust brengt in de samenleving. Dat is voor de samenleving het beste.
                                                                 29-05-2020
 
DE RACE OM HET PRESIDENTSCHAP VAN SURINAME.
 
Felicitaties voor de koloniaal Santokhi van premier Rutte van de ex-kolonisator, zijn reeds binnen.
Volgens de voorlopige stembusuitslag heeft de coalitie van NDP en BEP (regering Bouterse/Adhin) 18 zetels en de oppositie 33 zetels. Om een nieuwe president te kiezen zijn er 34 stemmen nodig. VHP heeft 20, ABOP 8, NPS 3 en PL 2 zetels totaal 33 zetels. Mogelijk komen de 2 van de BEP ook bij dan heeft de oppositie een hele smalle basis om een nieuwe president te benoemen. Er hoeven maar 2 personen uit de boot te vallen en de president wordt NIET gekozen.
DE ROL VAN DE NDP MET 16 ZETELS IS UITERST ZWAK.
De onderhandelingspositie van NDP met 16 zetels is niet sterk. Met een vonnis van 20 jaar in Suriname en een “drugsvonnis” van 11 jaar bij ex-kolonisator en de celstraf van Dino in de VS heeft de NDP niks te vertellen. Bouterse/NDP gaat worden gechanteerd. De nieuwe presidentskandidaten/kandidaat kunnen/kan EISEN dat de NDP met haar 16 zetels hen volledig steunt anders gaan ze het vonnis uitvoeren en gaat Bouterse voor 20 jaar de cel in, of, hij wordt uitgeleverd aan de ex-kolonisator om zijn “straf” van 11 jaar daar uit te zitten. CHANTAGE heet dat.
De NDP is volledig op de knieën en kan niet anders dan de tribale leider Brunswijk van de ABOP (Alternatieve Combinatie) of de koloniaal Santokhi van de Verenigde Hindoestaanse Partij (VHP)steunen als president om Bouterse uit de gevangenis te houden.
FELICITATIES VAN PREMIER RUTTE VAN DE EX-KOLONISATOR NEDERLAND.
Premier Rutte heeft de koloniaal Santokhi als toekomstig president van Suriname reeds telefonisch gefeliciteerd.
Adebayo Afobaka
(mei 2020)
HERTELLING IS GEEIST. ER IS NOG GEEN VERKIEZINGSUITSLAG. VHP SANTOKHI HEEFT GEFRAUDEERD.
 
“Er is niets aan de hand, men produceert nodeloos FAKE NIEUWS te verspreiden om zo onrust onder de bevolking te creëren. Niet alle stemmen zijn geteld. Er is een HERTELLING aangevraagd. Het kan nog alle kanten op” Aldus President Bouterse gisteren op radio SRS.
Oppositieleider Santokhi en zijn Hindoestaanse VHP verspreidden het FAKE bericht dat zij de verkiezingen GEWONNEN hadden. Ze wisten dat de VHP had GEFRAUDEERD. En toen was het feest in Huize Raymann (Tante Es), Spong, Hans Breeveld, Hoost, Nina Jurna, TweedeKamer, Rutte, Nederlandse pers, DeWest, DWT, Dagublad, StarNieuws, Radika, Apintie ABC, Olifant, Grun Djarie ea.
OPPOSITIELEIDER SANTOKHI

Het verspreiden van FAKE berichten door oppositieleider, drugsdealer en moordenaar Santokhi heeft voor heel wat onrust gezorgd onder zijn olifanten achterban ea. Zelfs mensen als oa Sandew Hira en Roy Hofwijks hadden de FRAUDE van Santokhi cs niet doorzien en riepen Bouterse op zich neer te leggen bij de “overwinning” van de FRAUDULEUZE VHP Hindoestanen en hun leider Santokhi. IK DEED DAT NIET.

MIJN ANALYSE EN PUBLICATIE
Zelf publiceerde ik woensdag het bericht dat Bouterse, oppositieleider Santokhi had GEWAARSCHUWD op te houden met het verspreiden van FAKE verhalen dat hij GEWONNEN had (SPECIAL REPORT). Ik werd aangevallen door een enorme horde van woeste VHP Hindoestanen op mijn pagina dat liep van schelden, beledigen, racistisch taalgebruik, intimidatie en bedreigingen. Ze zouden mij weten te vinden. Ik moest het bericht weghalen.
IK HAAL NIKS WEG.
Ik laat mij niet intimideren en het bericht staat nogsteeds op mijn pagina en is al bijna 80 keer gedeeld en meer dan 125 keer geliked. Je kunt het gaan lezen en delen. Het staat onder de titel “Special Report”. Ik heb 162 woeste VHP Hindoestanen weggeschopt van onder het bericht en geblokt wegens racistisch schelden, beledigen en bedreigingen.
CONCLUSIE
Jammer voor de Surinaamse en Nederlandse vijanden van Bouterse en Suriname. Al de berichten in hun media waren pure leugens en verzinsels van de Verenigde Hindoestaanse Partij (VHP) van oppositieleider en drugsdealer Santokhi en schadelijk voor Land & Volk van Suriname. Ook jammer voor de kortzichtige analytici maar zij moeten hun observaties en analyses beter doen alvorens FAKE NIEUWS als waarheid accepteren van liegende en bedriegende politici. Heren analytici; ROEP GEEN KIEZERS OP ZICH NEER TE LEGGEN BIJ VERKIEZINGSFRAUDE, LEUGEN & BEDROG van politici en hun FAKE NIEUWS als waarheid aan te nemen..
Drs. Ing. Leendert Callender
(mei 2020)
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
 
 
 
 
71
 
 
Dit is de verdeling per district. Let wel er zit een kleine foutmarge in de berekening vanwege afronding. De methode is als volgt: ik heb de stemmen genomen per partij en per district van het stembureau. Ik heb de kiesdeler berekend op basis van wat tot nu toe geteld is per district. Vervolgens heb ik het aantal zetels per district genomen om de kiesdeler te bepalen en gekeken welke partijen de kiesdeler hebben behaald.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
 
 
 
 
 
 
 
Op basis van de gegevens van het kiesbureau bij ongeveer 50% van de stemmen geteld kom ik uit op de volgende uitslag rekening houdend met de verdeling per district.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
 
 
Vandaag vinden er verkiezingen plaats in Suriname. Zeer spannend wat de uitslag zal zijn. Ik zal vanavond deelnemen aan een uitzending van het Nationaal Informatie Instituut waar ik met een andere gast de gegevens die binnen komen zal mee analyseren. Je kunt live meekijken vanaf 19.00 uur op de Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC76M_0Un9WMpZnEkGmdS5ZA en de vooraankondiging: https://www.youtube.com/watch?v=OtOAFybS2UQ
Vandaag vinden er verkiezingen plaats in Suriname. Zeer spannend wat de uitslag zal zijn. Ik zal vanavond deelnemen aan een uitzending van het Nationaal Informatie Instituut waar ik met een andere gast de gegevens die binnen komen zal mee analyseren. Je kunt live meekijken vanaf 19.00 uur op de Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC76M_0Un9WMpZnEkGmdS5ZA en de vooraankondiging: https://www.youtube.com/watch?v=OtOAFybS2UQ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *