VHP NATIONALISME EN ABOP BEVRIJDING: DE TOON IS GEZET MET DE RODE BARETTEN.

Abop wilt verdere verdieping bilaterale relatie met India

Abop-voorzitter Ronnie ‘Bravo’ Brunswijk heeft onlangs een ontmoeting gehad met de ambassadeur van India in Suriname, Mahender Singh Kanyal. Er is wederzijds gesproken. Brunswijk heeft het partijprogramma van Abop gedeeld met de ambassadeur. Omgekeerd heeft de ambassadeur van India informatie gedeeld over de verschillende trainingen, studies en over de Line of Credit (LoC)-leningen van India. Daarnaast hebben ze over dagelijkse zaken, de komende verkiezingen en over de voorbereidingen van de Abop gesproken.

SAM

https://www.dbsuriname.com/2020/03/26/abop-wilt-verdere-verdieping-bilaterale-relatie-met-india/?fbclid=IwAR3N8xskF1IXraPGqAX6nCerzzmlnliOmb_T3lXJr75koBOaYomI937BuFM

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buiten

Wist u dat er steeds meer hind belangstelling krijgen voor abop? Reden is vooral het kordaat handelen. Vooral jonge ondernemers zien meer voordelen bij abop dan bv de vhp waar de leiding haar achterban slechts zoet houdt met bhai banoi en verder niks!
In n documentaire over de goudsector is te zien dat bravo zelf ook n keiharde ondernemer is die niet met zich laat sollen. Zelfs de chinezen op zijn concessie zijn bang voor hem en weten hoe ze hem aanspreken!

 

Brunswijk: “Wij gaan onze stem laten horen als ze hebben gefraudeerd bij de stembusgang”

ABOP-voorzitter heeft gisteren tijdens de massameeting in Moengo, Kelvin Koniki gepresenteerd als nieuw lid van de partij. Foto: ABOP

Voorzitter Ronnie Brunswijk van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) heeft zaterdag, tijdens een massameeting in verband met de herdenking van zijn 59ste geboortedag, een serieus signaal gestuurd naar de regering. Hij stelde dat de ABOP zich zal buigen voor de verkiezingsuitslag, als alles rechtmatig is verlopen. “Als dat niet het geval is, zullen hij en zijn partij die niet accepteren.”

De ABOP-voorzitter maakte een vergelijking met buurland Guyana, waar er sprake is van fraude bij de verkiezingsuitslag van de recent gehouden verkiezingen. Brunswijk hield het goed opgekomen publiek voor dat de ABOP alles, op de dag van de verkiezingen, op de voet zal volgen.

Brunswijk gekleed in zijn soldatentenue en rode baret gaf te kennen dat de ABOP, de gele partij, zonder vrees de verkiezingen zal ingaan. De waarborgsom van SRD 96.250 is intussen al betaald. Hij zwaaide op het podium met het betalingsbewijs. De ABOP doet niet onder voor geen enkele partij, benadrukte Brunswijk die tevreden was over de opkomst.

Tijdens de vergadering heeft Brunswijk de voorzitter van het Nationaal Jeugdparlement Kelvin Koniki, als de nieuwe aanwinst van de partij gepresenteerd. “Mensen kunnen niet zeggen dat we geen visie hebben. Dagelijks komen er honderden personen met visie zich aansluiten”, zei de ABOP-voorzitter.

Koniki gaf te kennen dat hij onder de indruk is van de ontvangst die hij heeft gekregen van de partijaanhang. Hij beloofde zijn volle ondersteuning te zullen geven aan de partij en is ervan overtuigd, dat de ABOP zeker een goede beurt zal maken bij de verkiezingen van 25 mei 2020.

Assembleelid Diana Pokie zei dat Suriname op dit moment alleen door de ABOP kan worden gered. Zij riep het volk op om bij de komende verkiezingen geen fouten te maken. “Wij gaan onze rechten opeisen als ze ons die niet willen geven”, zei de volksvertegenwoordiger.

Over de NDP had assembleelid Edward Belfort geen goed woord. Het land moet bevrijd worden van de armoede, waarin de NDP het volk heeft gezet. Hij gaf aan het gevoel te hebben, dat Bouterse wil frauderen bij de verkiezingen en riep op tot alertheid.

ABOP-assembleelid Marinus Bee wees erop, dat de ABOP altijd voor ontwikkeling heeft gevochten. De resultaten uit de periode toen de partij deel uitmaakte van de regering, liggen daar, stelde hij. “Wij gaan geen pakketten geven, maar beleid voeren.” Huizenbouw, de aanpak van het onderwijs en het scheppen van werkgelegenheid zijn enkele zaken waarvoor de geel-zwarte partij zich volgens Bee wil inzetten.

https://www.srherald.com/suriname/2020/03/09/brunswijk-wij-gaan-onze-stem-laten-horen-als-ze-hebben-gefraudeerd-bij-de-stembusgang/

Bigi Bravo birthday…Tide mi tap 59

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, zittende mensen

MAAR NIET GEHEEL IN CAMOUFLAGE MILITAIRE KLEDING. GEWONE PANTALON AAN!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lucht en buiten

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen, lucht en buiten

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen en buiten

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, buiten

 

ZIE DE RODE BARRETTEN BIJ DE ABOP LEDEN

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, buiten

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *